www.pemo.hu                                                                                                                                                             kezdőlap  l  e-mail  oldaltérkép  
   
  pemo.hu> cégünkről>  
 

 

PE&MO CENTER FAUDVAR KFT  1994 . február 1.-től kezdte meg kereskedelmi és szolgáltató tevékenységét. A megalakulást követő időszakban főleg fenyő fűrészáru forgalmazással foglalkozott , főleg szlovák import fűrészáru beszállításával. 1994 augusztustól a vállalkozás családi vállalkozássá alakult. Az alakulást követő évtől a tevékenység bővült a bútorlap és egyéb lap lemezáru forgalmazásával, bútorlap szabással , majd hajópadló , lambéria gyártással.

1996-tól a társaság a korábbi bérleményből , saját tulajdonú telephelyre költözött , a Miskolc , Vásárhelyi P.u.6. szám alá. A telep közel 15000 m2 területű , így a legnagyobb készlettel rendelkező vállalkozássá vált.

A kereskedelmi tevékenység tovább bővült a tető építéséhez szükséges anyagok forgalmazásával.

A szolgáltatatás bővítését az asztalos üzem bővülése jelentette, ahol különféle nyílászárók gyártását végezzük , fokozatosan bővülő minőségben és mennyiségben.

 

 Pe&Mo Center Faudvar Kft.

3527. Miskolc

Vásárhelyi P. u. 6.

 

 Nyitvatartás:

 

 Hétfő-Péntek 07.30-16.00

 Szombat       07.30-12.00

 Vasárnap      Zárva

további információ...

 
     
 

 Copyright © 2009. [Pe&Mo Center Faudvar Kft.]. Minden jog fenntartva.